23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI HAZIRLIKLARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR...

Okulumuzda, her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için heyecan dorukta! Öğrencilerimizin bayram coşkusunu en güzel şekilde yaşayabilmeleri için okulumuzda bir dizi etkinlik ve hazırlık titizlikle sürdürülüyor.

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkusu

Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz, bayramın anlam ve önemini vurgulayacak çeşitli etkinlikler ve gösteriler için bir araya geliyor. Sınıflarımızda bayrak ve süslemeler hazırlanırken, öğrencilerimiz de şarkılar ve şiirlerle bayram coşkusunu paylaşıyorlar.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, öğrencilerimize milli birlik ve beraberlik duygularını aşılamak, Atatürk ilke ve inkılaplarına olan bağlılıklarını pekiştirmek için önemli bir fırsat sunuyor. Okulumuz, bu önemli günün anlamını ve değerini en güzel şekilde öğrencilerimize aktarmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Tüm öğrenci ve öğretmenlerimiz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı büyük bir coşkuyla kutlayacakları için sabırsızlanıyorlar. Bu vesileyle, tüm öğrenci ve velilerimize bayramlarını şimdiden kutlarız, bayramın ülkemize ve dünyaya barış, sevgi ve mutluluk getirmesini dileriz.

18-04-202418-04-202418-04-202418-04-202418-04-202418-04-202418-04-202418-04-2024